NEWS

Large 36d2c255

Gelukkig 2018 lieve mensen! Hopelijk hebben jullie het nieuwe jaar net zo spectaculair in mogen luiden als dat wij dat deden! Als deze avond iets zegt over hoe het komende jaar eruit komt te zien, dan kan dit alleen maar heel veel moois brengen.

Toch wil ik eerst nog even terugblikken op 2017. Want wauw, wat hebben we met Vera Zané een mooi jaar achter de rug!
Het begon allemaal met de release van ons debuut album Lonely & Naked op 11 februari in een stampvolle Altstadt Eindhoven. Hierna volgde de tournee (63! optredens) met een aantal heel bijzondere shows, zoals het verzorgen van het voorprogramma in de uitverkochte shows van Anna Rune en LAKSHMI. Én we deden verschillende live optredens bij 3FM. Tenslotte brachten we twee videoclips uit: Shake The Pain & Rhythm In The Room. Nogmaals thanks voor de opnames Sjoerd Boonstra & Bren Brinkman!

Ook ben ik als muziekprogrammeur aan het de slag gegaan bij Studio Tilburg waar ik iedere dinsdag een eigen avond organiseer onder de naam Vera Zané. En ben ik bij SingShop in Eindhoven begonnen met het geven van zangles. (vanaf 22 jan start er een nieuw blok, mocht je geïnteresseerd zijn schrijf je dan snel in voor een gratis proefles!)

Maar ook mijn verblijf in Engeland mag natuurlijk niet ontbreken in dit verhaal. Ik kreeg de mogelijkheid om verschillende (solo) optredens te doen in Bristol, bijzondere muzikanten te ontmoeten en veel nieuwe inspiratie op te doen. Deze ervaring heeft me als muzikant maar ook persoonlijk enorm verrijkt! 
In 2018 ga je hier zeer zeker meer van horen!

2017 ik kan niet anders dan super trotst zijn op wat we allemaal hebben mogen bereiken met Vera Zané. Dit was natuurlijk niet gelukt zonder mijn geweldige band: Anton RijksJules van der Heijden & Angelo Pertijs. Jullie zijn helden! <3

2018 we zijn er helemaal klaar voor!!!

Heel veel liefs, Veerle

Wij zijn momenteel druk bezig met het schrijven van nieuwe nummers. Daarom staan er de komende tijd geen optredens gepland. Er staan weer mooie dingen te gebeuren in 2018! Hou onze site en Facebookpagina in de gaten.

Lancering clip Rhythm In The Room.

Het is bijna zover. Op 26 augustus wordt onze nieuwe videoclip gelanceerd!

De LP's zijn binnen! Hebben? Stuur een mail of kom op 22 april naar RecordStoreDay in Velvet Eindhoven.

Supportact sofa sessies Tilburg 20 april Anna Rune.

Uitgenodigd om op 15 april Worldleader op te nemen in de studio van Kyteman Utrecht 

Muzikale gast bij talkshow de SPAMshow Eindhoven op zondag 26 maart in Natlab.

Album release after-movie te zien op you-tube.

Lonely and Naked vanaf nu te beluisteren op Spofity. Liever de CD? Stuur ons een mailtje.